ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΑΤΗΡΙΑ

Διατηρούμε τρία πρότυπα πρατήρια υγρών καυσίμων στις περιοχές Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα και Νίκαια της δυτικής Αττικής. Στόχος μας η συνεχής ανάπτυξη  σε περισσότερα σημεία πώλησης  για την διευκόλυνση της πρόσβασης των πελατών μας.


Σε μας θα βρείτε την καθαρότερη βενζίνη για τη προμήθεια του Ι.Χ. αυτοκινήτου σας, καθώς και για τα Δ.Χ. φορτηγά. Εγγυόμαστε για την ποιότητα των καυσίμων μας, μιας και δεν εμπλέκονται άλλοι επαγγελματίες του χώρου (μεταφορείς, προμηθευτές υγρών καυσίμων, κ.α.). Οι νέες δεξαμενές μας, τα φορτηγά καθώς και οι ιδιόκτητοι αποθηκευτικοί χώροι υγρών καυσίμων, δίνουν τη σιγουριά ότι τα καύσιμά μας, είναι τα καθαρότερα που υπάρχουν στην αγορά χωρίς βρωμιές και υπολείμματα σκουριάς και νοθείας. Προμηθευόμαστε απευθείας υγρά καύσιμα, από το κρατικό διυλιστήριο Ασπροπύργου με ιδιόκτητα φορτηγά τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε το χαμηλότερο κόστος αγοράς πετρελαίου και βενζίνης, έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τη χαμηλότερη τιμή πώλησης.

Στα καταστήματα μας μπορείτε να ρωτήσετε για την κάρτα μέλους SIVROIL και τo πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πελάτες μας.